Zoeken

Het Beach Hotel ligt direct aan de duinen en binnen een straal van 200 meter bevindt u zich op het strand van Zoutelande. De 4-sterren accommodatie ligt op 500 meter afstand van het gezellige centrum voorzien van terrassen en winkels. Het Beach Hotel is voorzien van een eigen restaurant, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. 

Boekt u uw verblijf bij Beach Hotel, dan zit het ontbijt hier standaard bij inbegrepen. Het hotel biedt fietsverhuur aan en u kunt er strandcabines huren. Zo kunt u heerlijk genieten van een dag aan het strand of de omgeving verkennen op de fiets. Verder is het ook mogelijk om te genieten van een wellness-behandeling door een van de gediplomeerde medewerkers. Alle kamers voorzien van een eigen terras of (Frans) balkon, een ruime badkamer en een ruime boxspring van A-kwaliteit. 

Onze medewerkers en wij doen er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Terwijl u geniet van uw verblijf, treffen wij de voorbereidingen voor ontbijt, lunch, borrel en diner in Brasserie de Walvis. We zorgen ervoor dat ons hotel en uw kamer tip-top in orde zijn. Wij wensen u alvast een prettig verblijf.

Inchecktijd: 3:00 p.m.
Uitchecktijd: 11:00 a.m.